lördag 28 november 2009

Julfix

Idag har jag egentligen mest fått jobba hårt. Inför försäljningen av min lägenhet tyckte min mäklare att min säng var lite för stor och att lägenheten kanske skulle se bättre ut på bilderna med en mindre säng. Ja jag fick ju motvilligt hålla med, han har ju rätt, men det faktum att han hade rätt var ju lite jobbigt. Så idag har vi jobbat, åkt till söder, skruvat isär säng, åkt tillbaka till västerort, hämtat släp, åkt till söder, vända släp på min lilla gata, släpa ut grejer till släpet, åter till västerort, upp med grejerna två trappor utan hiss. Men nu är det klart och jag är trött i armarna.

Jag har i alla fall hunnit med lite julpyssel idag. Min gamla adventsljusstake åkte fram och jag fyllde den med nötter. Det blev fint tycker jag, var inne på polkagrisar först men de hade aldrig legat kvar ända fram till jul så nötter verkade vara mer av ett säkert kort.

Hittade det här fina grytunderlägget på city gross, kanske inte så juligt men vintrigt.

2 kommentarer:

  1. Fin ljusstake! Jag plockade fram min gamla i betong...häller man en massa nötter och mossa är ju risken att nån är där och plockar... Vilket fint grytunderlägg!! Har inte sett det på city gross!

    SvaraRadera
  2. Ja just det, skulle ju vara trist om en liten råkade få en i halsen.
    Synd, hittade mitt på city gross här i västerort. Dom har rätt mycket roliga julsaker så jag smyger med mig något hem varje gång :) Men åker gärna till rusta och köper fina julsaker oxå!

    SvaraRadera