lördag 27 november 2010

November, slutsats

Det har varit lite lugnt på bloggfronten ett tag. Jag har helt enkelt varit lite oinspirerad, kanske inte så konstigt med tanke på att november varit grått grått grått. Men så föll snön och jag fick börja planera in för jul så kom inspirationen tillbaka. Jag har stickat och virkat en hel del dock och ska se till att allt hamnar här. Måste bara komma ihåg vad det är jag gjort som jag inte bloggat om. En del saker blir julklappar till småtjejerna men som tur är kan dom inte läsa bloggar ännu så jag kan blogga om deras julklappar i förväg.

Har haft en hel del annat för mig oxå
 • Stickat

 • Virkat

 • Julpysslat

 • Tränat - världens bästa medicin mot stressjuka och man kommer ut som en ny människa. Om alla tränade skulle inga lyckopiller behövas.

 • Blivit sjuk - slutade träna, ska smygstarta träningen imorgon med ett lugnt yogapass, och en mysig vit promenad idag.

 • Fick ny mobil ("hmmm... Hur gör man för att få över bilderna till datorn...?")

 • Varit i Ullared - Ja jag erkänner jag är hooked. Men det är så roligt att shoppa där! Jag köpte en massa julpynt, julklappar (är nästan klar och december har inte ens börjat), kläder, skor...

 • Varit på bio med Alva, Prinsessan Lillife var en hitt!

 • Läst mat och jultidningar. Igår skrev jag en lista på allt jag vill baka inför jul och måste börja plocka bort saker från den (jag skulle göra min familj och vänner en stor björntjänst om jag tryckte i dom så mycket godis). Micke fick läsa listan och sa "ja det här är lite skillnad från när man bodde själv, då köpte jag en ask med annas pepparkakor och så var det bra med det" Men nu får även mina bloggläsare en chans att rösta om vilket julgodis som jag ska göra. I undersökningen till höger är allt godis från min lista med. Hjälp mig välja!

Ja, så har november sett ut... Imorgon är det advent och idag ska vi äta vårt första julbord. Mickes kompisar drar ihop ett gäng varje år och i år ska vi vara på skansen. Så innan dess blir det julmarknaden på skansen, kommer bli supermysigt!

Imorgon ska en liten tvååring firas. Glömde ta kort på hennes present, men kan i alla fall visa upp paketet.

1 kommentar:

 1. jag råkade visst rösta två gånger.. ena gången blev det fel val... hehe

  SvaraRadera