söndag 31 januari 2010

Tankar om inredning

Mickis och jag sitter och drömmer oss bort till en tid i maj då vi är inflyttade och klara och slipper hålla på med en massa flyttgrejer. Det är jobbigt att flytta två bohag till ett, först ska min lägenhet packas och flyttas och sen ska mickes packas och flyttas och sen ska mina prylar flyttas igen. Som sagt, vi har siktet inställt på maj...

Men ljuset i flyttkarusellen är ju såklart att få fundera över inredning. Vi har än så länge sagt att vi inte ska köpa så mycket nytt, men har ju bestämt oss för att ha ett arbetsrum som vi ska dela broderligt, ja eller systerligt då. (och inte mickelogik där 30/70 är lika) Så skrivbord och bokhylla ska jag köpa.

Antingen ett klassiskt skrivbord denna är i serien markör på ikea som jag verkligen gillar.
Denna tråkiga men praktiska med en hurts till

Här är någon slags spännande konstruktion, men smart med hylla till, en perfekt hylla för garnförvaring.
Men jag tror inte att jag vill ha den sista för jag har bestämt mig för att jag vill ha en stringhylla oxå, för helt enkelt köpa ett stringanpassat skrivbord. Men kanske markören + en mörk string. Får klura vidare och konsultera syster.

2 kommentarer:

  1. Kul att planera arbetsrum! Jag "råkade få" ett eget när vi köpte hus. Har tråkiga, men praktiska 2 IKEAbord som är 75x150 var. Normalt står de som en fyrkant, för att funka för sy och garnprojekt. Men de är enkla att plocka bort för att få sängplatser eller att användas som extra matbord.

    SvaraRadera
  2. Markööööööööööööööööör såklart!!

    SvaraRadera