lördag 25 augusti 2012

Babynest

Det senaste inom babyvärlden verkar vara att man ska ha ett babynest. Jag hade egentligen inte tänkt köpa något med tanke på att de är ganska dyra och man vet ju inte riktigt om bebisen har behov av det eller inte. Vi har försökt ha det i åtanke en hel del vad det gäller babyshopping, vill inte köpa för mycket saker för att bebisar är ju som folk är mest och har olika viljor och behov. Dessutom så är det så lätt att man köper på sig för mycket saker.

Hur som helst så hittade jag ett mönster här på hur man kan sy ett själv. Då blev det helt plötsligt lite mer intressant. Jag hittade dessutom allt som jag behövde till det hemma, det kanske i och för sig säger mer om mina osunda pyssel-tillbehörs-inköp än något annat. Däremot så tycker jag att det blev  riktigt snyggt matchat med nyckelpigor och prickigt band och det hade jag garanterat inte haft i åtanke när jag köpte grejerna.

Den här lilla grejen ska man då lägga sin bebis i när den tycker att sängen är för stor eller om man vill ha bebisen hos sig i stora sängen, så ligger den ändå lite mer för sig själv fast ändå mellan föräldrarna - som en säng i sängen. Får se vad Kiwi tycker om den. 

1 kommentar:

  1. En kanonbra grej. Själv sydde jag som en korv så den växte med babyn, alltså mitt barnbarn. Nu är den snart en leksak istället.

    SvaraRadera