tisdag 7 december 2010

En helt vanlig tisdag...

Vi har tänt ljus, micke tittar på fotboll, vi äter pepparkakor och dricker te. Sen analyserade vi kombinationen pepparkakor och ost och hur gott det faktiskt är. Det var någon klok person som kom på det. Sen funderar vi oxå lite på egna idéer att sälja till Coca Cola för att de ska lyckas höja sina försäljningssiffror i december (musten tar över då på den svenska marknaden) förslagen hittils har varit cola-bröd, cola-sill och pepparkakscola. Men det finns nog helt enkelt en anledning till att cola inte säljer så bra i december.

En mer lyckad cross over (om jag får säga det själv) är dock BarbaPrinsessan. Den ska en liten prinsessa få i julklapp. Citat från prinsessan själv är "när jag blir stor ska jag bli lika duktig som Mia på att sticka". Lilla gullungen, mosters hjärta smälter.

Andra juliga akitiviteter dagen till ära är inköp av röda handdukar att pynta badrummet med. Har gett mig på att göra saffranssnaps. I övrigt känner jag mig i ganska god julharmoni. Igår Christer Sjögrens julshow (japp, släng på en massa år på vuxenpoängen på den) och idag tisdagsmys i vårt julmysiga vardagsrum.

Ja.. Jag känner mig nöjd :) Gott julmys önskas till er alla!

3 kommentarer: