måndag 4 oktober 2010

Bada i choklad

Jag har blivit badbombs-beroende. Det är fantastiskt! I våras fick jag en badbomb av Alva och Fanny i födelsedagspresent. Sen dess har jag varit ganska mycket uppe i varv och inte haft en tanke på att ta ett bad. Någonstans efter det pratade jag med en vän som sa att hon varje söndagkväll pysslade om sig själv, fila naglarna, lägga ansiktsmask, hårinpackning och så vidare. Jag gör inte sånt så ofta, men när man väl gör det så mår man ju så otroligt mycket bättre efteråt!

Jag har heller inte varit så snäll mot mig själv ett tag, stressat för mycket och så. Så nu har jag bestämt mig för att jag måste ta hand om mig själv bättre. Detta började jag med för ett par veckor sen och kör numera hemmaspa på söndagkvällarna. Badbomben från systerdöttrarna kom äntligen till användning och jag var fast redan efter första badet.

Igår slog jag till på ännu en badbomd, denna var otroligt spännande och innehöll 100% choklad och en massa annat smått och gott. Tjejen i affären såg att jag nog var en potentiell stammis så hon la ner en liten provtvål oxå, tydligen blir folk som börjar använda tvålarna från affären även dom beroende, så nu har jag väl snart två. Har ni vägarna förbi en stenders så kan jag verkligen rekommendera ett badbombsinköp. Till och med Micke var positiv och sa "ja det är ju billigare än en spahelg".
Nu har jag badat i choklad och känner mig som en ny människa! Jag har även ett badljus som lukta kanel så jag blir julsugen varje gång jag tänder mitt ljus och när jag låg och slappade i badet så funderade jag samtidigt på fler roliga julvirkningar. Jag som hade tänkt ta en paus från julpysslande kommer nog ta paus från pausen och leta fram mina virkgarner och köra igång på en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar